Peelland ICT is een gedreven no-nonsense ICT bedrijf, onze core business is systeem- en netwerkbeheer. Dit geld zowel voor cloud-, on-premise of een combinatie van beide. Traditioneel leveren wij uiteraard ook nog hard- & software aan onze klanten, naast dit hebben we ondertussen ook een sterk adviserende en begeleidende functie gekregen uiteraard ligt dit wel in het verlengde van onze core business.

Ontstaan
Peelland ICT bestaat sinds 2009, de naam Peelland ICT is aangenomen na een fusie en overname. De oorsprong van Peelland ICT ligt echter verder terug namelijk in 1993, je mag dan ook gerust zeggen dat wij alle ontwikkelingen in de automatisering hebben meegemaakt.

Onze focus
Onze focus is zeer eenvoudig: “het goed laten functioneren van uw automatisering in de breedste zin van het woord”. Hoe complex het netwerk ook kan zijn, dit moet operationeel zijn en blijven! Doel en streven is de omgeving van de klant altijd zo optimaal mogelijk te laten draaien. Dit is onze drijfveer en denkwijze combineer dit met de filosofie “Less is more” en je krijgt een goed beeld van onze focus en werkwijze.

Wat maakt ons anders?
De diensten die wij leveren maakt ons niet anders dan onze concullega’s, de service en betrokkenheid bij de klant zal ook bij de meeste concullega’s in de buurt komen. Wij denken ons te onderscheiden door te weten waar onze grenzen liggen, dat wil echter niet zeggen dat wij deze grenzen niet durven op te zoeken en dagelijks proberen te verplaatsen. Dit doen wij echter met een gezonde dosis nuchterheid en beide voeten op de grond. Wij zijn een kleine club die in de regio Peelland sterk staat, door partnerschap met bijvoorbeeld DTC Systems en andere partijen durven wij iedere uitdaging aan.

Wij hopen ons hierdoor te onderscheiden maar of dit ook zo is kan alleen door anderen beantwoord worden. Als wij 5 woorden moeten kiezen die bij ons passen dat zou dit zijn;
• Betrouwbaar
• Flexibel
• Professioneel
• Eerlijk
• Nuchter

Doelgroep en regio
De doelgroep van Peelland ICT is in de basis de MKB sector. Zoals de naam al aangeeft ligt onze focus op de regio Peelland, dit wel echter niet zeggen dat wij geen klanten hebben buiten deze regio. Onze goede naam en reputatie heeft ervoor gezorgd dat wij ook deze grenzen regelmatig verplaatsen.