Onderhoud en beheer is de kernactiviteit van automatisering en dat is ons vak. Het onderhoud en beheer van uw bestaande of nieuwe ICT omgeving is bij ons in goede handen. Wat verstaan wij onder ICT omgeving? Denk hierbij aan alle apparatuur die uw werkplekken met elkaar verbind binnen uw bedrijf of aan switches, firewalls, computers, servers enz. enz. Met professionele ondersteuning en vakkennis kunt u uw netwerk en beheer met een gerust hart overdragen aan Peelland ICT.
Heeft u liever zelf controle over de netwerkomgeving dan kunt u altijd gebruik maken van ons advies. In een adviserende / begeleidende functie kan Peelland ICT zijn ervaring inzetten om huidige ICT omgevingen nieuw leven in te blazen of te vervangen.

Veel van de beheerwerkzaamheden aan uw omgeving kunnen tegenwoordig op afstand uitgevoerd worden. Dit werkt zeer snel en efficiënt. Het beheer op afstand noemen wij ook wel Remote Beheer. U heeft een vraag of verzoek, en u wordt snel en efficiënt geholpen. Naast dat dit snel en efficiënt is, scheelt dit ook in uw portemonnee. Wij doen ondertussen voor 50% tot 75% van alle onze werkzaamheden vanuit het kantoor in Someren. Wij zien dit alleen maar toenemen en zijn onze strategie c.q. bezetting hierop aan het aanpassen. Wij zijn er echter van overtuigd dat ons bezoek op locatie nog altijd belangrijk is, deze zullen echter minder lang en misschien minder frequent worden.

Bent u op zoek naar een no nonsens en betrouwbare ICT partner voor uw ICT omgeving?

Dan bent u bij Peelland ICT aan het juiste adres.