Netwerk en beheer

Onderhoud en beheer is de kernactiviteit van automatisering en dat is ons vak. Het onderhoud en beheer van uw bestaande of nieuwe ICT omgeving is bij ons in goede handen. Wat verstaan wij onder ICT omgeving? Denk hierbij aan alle apparatuur die uw werkplekken met elkaar verbind binnen uw bedrijf of aan switches, firewalls, computers, servers enz. enz. Met professionele ondersteuning en vakkennis kunt u uw netwerk en beheer met een gerust hart overdragen aan Peelland ICT.
Heeft u liever zelf controle over de netwerkomgeving dan kunt u altijd gebruik maken van ons advies. In een adviserende / begeleidende functie kan Peelland ICT zijn ervaring inzetten om huidige ICT omgevingen nieuw leven in te blazen of te vervangen.

Monitoring
Met proactief beheer kunnen we op afstand onregelmatigheden in uw ICT omgeving snel zien zelfs voordat u het ervaart. Met proactief / preventief beheer voorkomen we mogelijke storingen en de daarbij horende overlast en eventuele down time. Lees meer over monitoring op onze aparte pagina.