Met Hosted Exchange haalt uw een betrouwbaar en flexibel systeem in huis waarvan u zelf niet in het bezit te zijn van een Exchange server. Op ons platform kunt uw maandelijks één of meerdere Exchange accounts afnemen zonder dat uw verbonden bent aan een locatie. Met deze gesynchroniseerde oplossing kunt uw vertrouwen op altijd goede bereikbaarheid vanuit ons datacenter en toegang op elk apparaat met dezelfde gegevens.

E-mail, Agenda en Contactpersonen
Niet alleen uw e-mail wordt hier in ondergebracht maar ook uw agenda en contactpersonen. Zo heeft u één centraal punt waar deze zaken staan opgeslagen en zijn ook dus vanuit elk locatie in elk land op elk apparaat bereikbaar. Deel uw agenda eenvoudig met andere gebruikers in uw organisatie en maak gebruik van vergaderruimtes en contactgroepen.

Backup
Bij Peelland Online vinden we dat elk apparaat kapot moet kunnen gaan zonder verlies van data. Omdat uw e-mail niet op uw PC staat maar in het datacenter kan de laptop, desktop, tablet of smartphone kapot gaan zonder verlies van uw e-mail. Op een nieuw apparaat hoeft uw enkel uw gegevens in te voeren en de e-mail is weer beschikbaar. Bovendien wordt de data in het datacenter ook gebackupped.