Uw data is het hart van uw bedrijf. Waar vroeger een fysieke kluis met administratie nog volstond is dat tegenwoordig wel anders. Toch wilt u de huidige techniek benutten maar moet dat niet ten koste gaan van veiligheid.

Toegang
Toegang tot data is tegenwoordig standaard mogelijk vanaf elk apparaat (Tablet/PC/MAC/Smartphone) dit maakt het voor ons en uw organisatie extra belangrijk om de toegang op de juiste manier te faciliteren. Dit kan op de traditionele manier via uw standaard werkplek en netwerkschijven (NAS) maar ook via een geïntegreerde oplossing zoals Hyperdrive, meer hierover vind u onderaan de pagina in de brochure.

Anytime, anywhere, anyplace
De oplossing voor uw data opslag is afhankelijk van de manier hoe u de data wilt benaderen, als dit alleen toegankelijk hoeft te zijn binnen uw werkplek dan heeft u aan de traditionele netwerkschijven(NAS) genoeg. Wilt u dit echter op elk apparaat plus de mogelijkheid hebben om de data makkelijk te kunnen delen dan is wellicht Hyperdrive de beste oplossing.

Beveiliging
De verbinding naar zowel onze werkplekken als data voorziening Hyperdrive zijn voorzien van een SSL verbinding. Als u kiest voor toegang tot een NAS dan kan er gekozen worden dat deze van buitenaf niet te benaderen is of alleen via een onbekende poort.