Het belang van een goede backup is essentieel!

De bewustwording dat een computervirus of beschadiging aan een opslagmedium iedereen kan overkomen is er bij de meeste bedrijven en particulieren ondertussen wel. We kunnen het allemaal nog zo goed beveiligen en ons indekken tegen fysieke beschadigingen, geheel voorkomen is voor zover ons bekend onmogelijk.

Het beschikken over een goede beveiliging tegen virussen en het redundant uitvoeren van opslagmedium is een belangrijke stap in de goede richting, complimenteer dit echter altijd met een goed werkende backup oplossing die past bij de wensen en behoeftes van uw ICT omgeving.

Er zijn tegenwoordig zoveel goede en betaalbare oplossingen op de markt dat er wat ons betreft geen argument te bedenken is waarom u dit niet goed zou kunnen regelen.
Wij hebben voor onze klanten diverse diensten en oplossingen ter beschikking, wij zijn tot op heden nog geen omgeving tegengekomen waar wij met onze producten geen goede backup oplossing hebben weten te realiseren.

Gelukkig kunnen de meeste ICT bedrijven voorzien in een goede backup oplossing, in onze ogen zit het verschil in de controle en service van de backup. Wij adviseren iedereen goed te controleren wat er aangeboden wordt voor welke prijs, zeker als wij het hebben over online-backup oplossingen.